Startersbegeleiding.

 

U wilt starten met een eigen onderneming ? Dat is een prachtig initiatief en uiteraard wilt u een zo groot mogelijke kans van slagen. U wilt succesvol zijn en uw droom uit laten komen. Dat is de juiste mentaliteit. Heeft u daarbij ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld bij het maken van een ondernemingsplan, het aanvragen van een btw nummer en het invullen van een VAR-verklaring. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding helpen wij u om een doordachte start te maken. Een start met een degelijke voorbereiding en solide administratie. Ook adviseren wij u als startende ondernemer om een correcte administratie te voeren en het goed ordenen van uw stukken. De start van een bedrijf vraagt om een goede voorbereiding. Advies- en Administratie kantoor Reis uit Emmen helpt u graag.

 

Wilt u een korte cursus in het verwerken van uw administratie, ook dan kunt u bij ons terecht. Als u niet zelf uw administratie wilt doen omdat u de volle aandacht wilt richten op uw werkzaamheden, dan kunnen wij uiteraard ook uw administratie volledig doen.

 

Wij werken met diverse softwarepakketten en kunnen u op locatie begeleiden. Door de mogelijkheden die automatisering ons biedt, kunnen we uw bestanden veelal ook inlezen in ons pakket.

Stel u hebt al een begin gemaakt maar loopt vast in uw eigen administratie, met teamviewer kunnen wij uw scherm overnemen en direct ondersteuning bieden. Afstand hoeft dus geen enkel probleem te zijn.

"Advies- en Administratiekantoor Reis heeft bedrijven als klant die al vanaf de start klant zijn. Wij kunnen hierdoor vanaf de start bruikbare adviezen geven om van de onderneming een succes te maken."