Inkomstenbelasting.

 

Veel mensen zien op tegen de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Dat is terecht, want er zijn genoeg zaken die u af moet handelen.Wij proberen bij het doen van deze aangiften zoveel mogelijk belastingvoordeel voor onze klanten te behalen.

 

Als u niet zeker weet of u fiscaal het onderste uit de kan kunt halen, kunt u deze aangifte bij ons uitbesteden. Ook als u geen aangiftebiljet meer ontvangt, is het zinvol te controleren of u toch niet recht hebt op een teruggave. Dat laatste gebeurt vaker dan u denkt.

 

Wij hebben ervaring en kennis in huis om uw aangifte zo efficiënt mogelijk te doen. Aan de hand van een checklist levert u alle benodigde stukken voor de aangifte aan. Daarna bekijken we of u in aanmerking komt voor extra aftrekposten en vrijstellingen. Wij verdelen inkomsten en aftrekposten zodanig over de partners, dat er zo min mogelijk belasting betaald hoeft te worden. Uiteraard alles binnen de wettelijke mogelijkheden.

 

Ons kantoor verzorgt zowel de aangifte inkomstenbelasting voor de ondernemer/ZZP'er als voor de particulier.

 

Naast de inkomstenbelasting kunt u bij ons ook terecht voor advies en het aanvragen van toeslagen, zoals huur- en zorgtoeslag.