Financiële administratie.

 

Voor u is het belangrijk dat uw administratie goed op orde is. Niet alleen omdat het wettelijk verplicht is, maar ook om op ieder moment een goed inzicht in uw omzet, kosten en bedrijfsresultaat te hebben. Uw boekhouding is de basis voor het adequaat kunnen besturen van uw organisatie. Een voorwaarde voor een heldere administratie is dan ook dat de administratie consequent wordt bijgehouden. Wij kunnen u daarbij ondersteunen. Wij kunnen de hele administratie voor u verzorgen, maar als u zelf de administratie doet, kunnen wij ons ook beperken tot een periodieke controle en het doen van aangifte omzetbelasting. In overleg is het mogelijk maandelijks, per kwartaal of jaarlijks samen met u de stand van zaken te bespreken.

Het bovenstaande heeft alles te maken met flexibiliteit. Wij willen u alleen daarin ondersteunen waar een behoefte aanwezig is. In overleg kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Staat dit dan vast? Nee, uiteraard passen wij ons aan bij uw situatie. Zo kan onze dienstverlening per situatie verschillen. Wij overleggen met u hoe u de documenten bij ons wilt aanleveren. 

Bent u starter en wilt u zelf de administratie gaan bijhouden, dan kunnen wij u ondersteunen. Wij helpen u bij het opzetten van een administratie, het inbrengen van de begincijfers en adviseren u over de verwerking van uw administratie. Zelf de administratie doen kan ook. Bij ziekte, extreem drukke werkzaamheden of het wegwerken van  achterstanden kunnen wij u dan van dienst zijn. Wij zorgen er dan voor dat uw administratie op orde blijft of komt.

 

Bij de verwerking van de financiële administratie hoort uiteraard ook de belastingaangiften. Afhankelijk van uw afspraken met de belastingdienst, moet de aangifte omzetbelasting per maand, per kwartaal of per jaar ingediend worden. Is er sprake van een BV, dan horen ook de aangiften vennootschapsbelasting en dividendbelasting tot onze dienstverlening.

"ONS UITGANGSPUNT IS: WIJ ADVISEREN EN U NEEMT EEN BESLUIT"